Kreikkalainen maustekauppa ulottuvillasi ympäri vuoden

Wild Aroman mausteet, suolat ja teet vievät ajatukset väistämättä Kreikkaan. Aidot, luonnolliset Välimeren maut täydentävät niin koti- kuin ravintolaruoankin, myös täällä Pohjolassa. Mielestämme parhaat kotimaiset raaka-aineet suorastaan kaipaavat seurakseen puhtaimpia ja laadukkaimpia mausteita. Yrityksemme maahantuo Kreikkalaisia yrttejä, suoraan niiden luonnollisesta kasvuympäristöstä. Luonto maistuu näissä yrteissä, Kreikan aurinko ja maaperä.

Näin Kreikkalainen maustekauppa on helposti ulottuvillasi Suomessa, kohtuullisin hinnoin. Maahantuomme myös korkealaatuiset suolat ja aromikkaat teet, jotka täydentävät Välimeren seudun makupaletin. Lue alta lisää tuotteistamme.

Wild Aroman mausteet tulevat heille Irakleoniin seitsemästä eri Kreetalaisesta kylästä (kuva tulossa). Nämä seitsän eri kylää saavat elinkeinonsa yrttien keräämisestä ja viljelystä. Heillä on pitkät perinteet ja tärkein asia on luonnon kunnioittaminen niin, että tuleville polville jää mahdollisuus harjoittaa samaa elinkeinoa. Luonto ensin, sitten kaupankäynti. Mielestämme tälläisiä asenteita tulee vaalia ja tukea.

Wild Aroma-yrtit ja mausteet


Maahantuomiemme mausteiden ja yrttien maku tulee luonnosta, auringosta, maaperästä sekä ilmastosta. Yrtit kasvavat villinä ja viljeltynä aurinkoisella Kreetan saarella. Tätä

kasvuympäristöä ei voida jäljentää kasvihuoneessa. Sekä luonnontuotteidemme kasvupaikka, että tuotantoketju ovat tarkasti tiedossamme ja teemme läheistä yhteistyötä valmistajien kanssa. Mausteemme tulevat pieneltä tehtaalta, joka ostaa yrtit ja suolan seitsemästä lähikylästä. Niissä voit aistia luonnon kypsyttämät puhtaat maut.

Maustevaihtoehtoja

- Souvlaki mauste lihalle

- Yrttinen kalamauste
- Raikas kanamauste
- Lampaalle ja riistalle yrttejä
- BBQ mauste grilliin ja käytettäväksi yleismausteena
- Burger mausteella maustat jauhelihan
- Spaghettimausteella täydennät tomaattikastikkeen ja viet rakuunan avulla arjen nopean ruuan ravintolatasolle
- Salaattimausteella tuot yrttejä raikkaaseen salaattiin
- Gemistalla maustat kasvisruuat, juureskeiton sekä laatikot. Kokeile ratatouillen kanssa.
- Perunamausteella maustat uuniperunat uudelle tasolle.
- Tzatzikilla teet aitoa Kreikkalaista tzatzikia helposti ja nopeasti lisukkeeksi pääruuan kanssa. Tämän seoksen salaisuutena on paahdettu valkosipuli.
- Fetalla maustat fetajuuston ja voit käyttää sitä yleisenä yrttimausteena
- Mousakamausteella saat helposti makua myös muihin uunivuokiin, kokeile esimerkiksi makaroonilaatikkoon.
- Mausteita on saatavana myös suurtalouskeittiölle ja palvelutiskille asiakkaan toivomissa pakkauksissa sopuhintaan. Kysy lisää HoReCa:sta.

Kreetalainen merisuola yrteillä

Suomessa on myytävä erilaisia yrttisuoloja. Niissä suolan joukkoon on lisätty hieman kuivattuja yrttejä. Meidän yrttisuolamme poikkeaa tästä. Suolamme sisältää puhdasta Kreetalaista merisuolaa ja luonnollisia aromeja yrteistä. Yrteistä uutetaan aromaattiset öljyt perinteisin menetelmin. Yhden litran valmistaminen esimerkiksi oreganouutetta tarvitaan rekka-autollinen Kreetalaista villiä vuorioreganoa. Uute lisätään suolaveteen ja tämän jälkeen vesi haihdutetaan pois. Jäljelle jää kristallin kirkas merisuola joka on täynnä aromeja.

Makuina löydät: Oregano, timjami, rosmariini ja basilika sekä lihalle ja kalalle omat sekoituksensa. Tuotetta on haistettava sillä tuoksu on taivaallinen. Tätä tuoteryhmää voi hyvällä omalla tunnolla myydä aromisuolana.

Lasiset mausteputket luonnon korkkipuulla


Tuotetta on saatavana myös lahjapakkauksissa, jossa neljää eri maustetta ja tyylikäs oliivipuusta tehty teline putkille. Tämä on loistava lahjaidea sillä tuote toimitetaan tyylikkäässä lahjapaketissa. Tuote soveltuu myös ostettavaksi kotiin, jolloin saat tyylikkään maustetelineen putkille.

Maustepurkit


Maustepurkit kätevässä suljettavassa pakkauksessa, joka takaa aromien pysyvyyden.

Helppokäyttöinen ja riittoisapakkaus.

Maustepussit


Tyylikäs pakkaus, jossa on houkutteleva kansikuva. Tuotteet ovat pussissa, joka on uudelleen suljettava mikä takaa aromien pysyvyyden. Osassa tuotteissa on aito, Kreikkalainen resepti. Tuotteet saa myös kätevästi roikkumaan.

Merisuolaputki luonnon korkkipuulla


Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta yrttien eteeriset öljyt voi selvästi havaita tuotteen täyteläisessä tuoksussa, sekä tämän maussa.

Merisuolatynnyri luonnon korkkipuulla ja puinen maustelusikka


Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta yrttien eteeriset öljyt voi selvästi havaita tuotteen täyteläisessä tuoksussa, sekä tämän maussa.

Kreetalaiset teet


Valikoimastamme löydätte tällä hetkellä 6 erimakuista luonnossa kasvaa villiteetä. Esimerkiksi vuoriteemme kasvaa Kreetan vuoristossa noin 900 metrissä ohuessa ja lämpimässä ilmassa. Tämä on maun salaisuus, luonnollisuus ja kokonaiset kukinnot eikä pientä jämäsilppua. Kreikassa on jo pitkään alkaen monia tuhansia vuosia sitten uskottu teen parantavaan voimaan. Lisäämällä teehen aitoa Kreetalaista hunajaa, pääsee tee oikeuksiinsa. Miksei myös ilman. Teemme ei ole kiirejuomaa, se on tarkoitettu nautittavaksi. Kuluttajat, jotka arvostavat teetä, osaavat arvostaa tuotettamme.

Makuina: Kreetanmeirami, vuoritee, minttu, salvia, kamomilla ja yrttitee.

Me emme kilpaile hinnalla vaan laadulla. Haluamme tarjota laatua luoden kokonaan uuden kategorian mausteisiin. Me voimme kertoa avoimesti tuotteemme alkuperän, se on Kreetan aurinkoinen saari. Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden myös laadukkaaseen maustamiseen, mitä laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet tarvitsevat.

Tuotteemme ovat 100 % luonnontuotteita, ilman lisäaineita! Tuotteet kasvavat Kreetan auringon alla, jonka jälkeen ne kerätään ja kuivataan saman auringon alla. Tämän jälkeen ne pakataan hyvin ja toimitetaan meille Pohjolaan. Vastaavaa ei ole Suomessa, tarjoa sinäkin asiakkaalle mahdollisuus!

Kreetalaiset luonnonteet


Kreetalainen luonnontee bambupuusta tehdyn kannen, sisältää teesihdin. Kreetalainen luonnontee tyylikkäässä metalliputkessa, sisältää teesihdin.

Kysy lisää tai tilaa

Kysy ihmeessä lisää mausteistamme, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.