Välimeren ruokavalio on maailman terveellisimpiä

Tutkimukset todistavat maukkaan, mutta kevyen välimerellisen ruokavalion toimivan terveellisen elämän peruspilarina. Kreikkalaiset, suoraan luonnosta peräisin olevat maut ovat myös aina miellyttäneet suomalaisia lomailijoita. Siksi Veljeksen Hirva Oy maahantuo Suomeen juuri näitä makuja ja rohkaisee kreikkalaisten mausteiden ja elintarvikkeiden käyttöön myös täällä Pohjolassa. Tuotteidemme avulla se on entistä helpompaa, kun mausteet, oliiviöljyt, teet ja hunajat ovat saatavilla kaikkialla Suomessa, kohtuulliseen hintaan.

Vaikka mausteet tulevat Kreikasta, maustat niillä Suomalaisia ruokia. Kokeile, vaikka Gemistalla maustaa jauheliha - tai hernekeitto.


Mikä tekee kreikkalaisista mauista niin hyviä?

Kreikassa kasvaa luonnonvaraisena eli villinä useita meille suomalaisille tuttuja ja jokapäiväisessä käytössämme olevia yrttejä kuten rosmariini, oregano, basilika, rakuuna, meirami ja timjami. Yrtit ovat kuin hyvä viini, niiden maku syntyy maaperästä ja ilmastosta. Ja näitähän ei voi jäljentää kasvihuoneessa tai istuttamalla yrttejä vieraaseen maaperään. Siksi tuomme lyhyellä tuotantoketjulla Suomeen Kreikan auringon alla kasvaneita luonnonyrttejä, joiden maku on aito ja voimakas - paras mahdollinen.

Maun salaisuutena luonnollinen valmistustapa

Aromisuolamme sisältävät vain kreetalaista merisuolaa ja luonnollisia aromeja yrteistä. Yrteistä uutetaan eteeriset öljyt, jotka liuotetaan veteen, jossa on suolaa. Tämän jälkeen vesi haihdutetaan pois. Jäljelle jää suolakiteitä, joiden joukossa maistuvat yrttien aromit. Näin syntyy luonnollinen, puhdas ja maukas lisä ruokavalioon.

Välimeren maut helposti arjen ruoanlaittoon

Koska me suomalaiset olemme kiinnostuneet terveellisestä ja laadukkaasta ruoasta, miksi emme panostaisi myös sen maustamiseen parhailla mahdollisilla tuotteilla? Maultaan tutuimmat ja parhaimmat mausteet tulevat Välimeren rannoilta. Oman maahantuontimme ansiosta me veljekset Hirva Oy:ssä voimme jopa kertoa missä kylässä ostamasi mausteet on kerätty, kuivattu ja pakattu ja mistä puista oliivisato kerätty kylän puristamoon. Tämä avoimuus sekä elintarvikkeiden laatu ja puhtaus ovat yrityksemme peruspilareita.