Kreikkalainen oliiviöljy ja muut oliivituotteet maahantuojalta suoraan tilalta.

Physis of Creten oliiviöljyt tulevat Asmarianakis perheen oliivipuutarhasta ja puristamolta, joka sijaitsee Kritsan kylässä Kreetan saarelta. Kritsan kylä on yksi Kreetan vanhimmista kylistä. Kritsa sijaitsee Lassithin alueella, 365 metrin korkeudella Kastellos vuoren juurella.Physis of Creten oliiviöljy on palkittu ”The great taste”-kultaisella mitalilla vuonna 2015 The Guild of fine foodin toimesta. Uusin palkinto 2017 on Lontoon kansainvälisistä oliiviöljy "olympialaisista", jossa Asmariankisperheen oliiviöljy oli kolmas laatukategoriassa. Kilpailijoita oli yli 4000 eri valmistajilta.

Markkinoiden laadukkain oliiviöljy Asmarianakis perheeltä - alhaisin happipitoisuus. Olemme ylpeitä tuotteemme laadusta, siksi ilmoitamme happopitoisuuden.

Merkintä ”hp” tarkoittaa happopitoisuutta. Neitsytöljyt luokitellaan niiden sisältämien vapaiden eli hapettuneiden rasvahappojen pitoisuuden mukaan. Mitä vähemmän rasvahappoja on, sitä parempaa ja laadukkaampaa öljy on. Physis of Creten extra virgin oliiviöljy 0.2 premiumissa on markkinoiden alhaisin happopitoisuus!


Maustetut oliiviöljyt ja balsamicot

  • Maustetut extra virgin oliiviöljyt, makuina tulinen chili, yrttejä salaatille, basilika, valkosipuli. 250ml
  • Extra virgin oliiviöljy balsamico viinietikalla 250ml
  • Extra virgin oliiviöljy sitruunamehulla 250ml
  • Balsamico viinietikka kastike classic 250ml
  • Maustetut balsamico viinietikka kastikkeet. Makuina viikuna, granaattiomena, mustaherukka, hunaja ja mausteinen. 250ml

Lisätietoa palkitusta Physis of Creten oliiviöljyistä

Physis of Creten oliiviöljyt tulevat Asmarianakis perheen oliivipuutarhasta ja puristamolta, joka sijaitsee Kritsan kylässä Kreetan saarelta. Kritsan kylä on yksi Kreetan vanhimmista kylistä. Kritsa sijaitsee Lassithin alueella, 365 metrin korkeudella Kastellos vuoren juurella.

Physis of Creten oliiviöljy on palkittu ”The great taste”-kultaisella mitalilla vuonna 2015 The Guild of fine foodin toimesta.

Kritsan kylä voi tuottaa oliiveja ja oliiviöljyä vain rajallisen määrän vuodessa riippuen sadon koosta. Oliiviöljyt eivät ole seoksia, vaan niissä käytetään vain Koroneiki-oliivilajista saatua oliiviöljyä. Karkkilassa tarkistamme jokaisen meille toimitetun pakkauksen sekä otamme sokkotestinäytteitä tuotteidemme laadun varmistamiseksi.

Täyteläiset maut sopivat suomalaiseen ruoanlaittoon

Physis of Creten oliiviöljy on Suomalaiseen makuun, maku on pehmeä, täyteläinen sekä kermainen ja öljy on väriltään oliivinvihreä. Suomalaisille oliiviöljy on loistava valinta sillä se ei ole ”karvas tai voimakas”. Valikoimassa on perinteistä oliiviöljyä lasipullossa sekä metallisissa astioissa. Lisäksi valikoimasta löytyy lasipullo sumuttimella, jolla saa helposti sumutettua mm. oliiviöljyä paistinpannulle, salaatin päälle ja vaikka voideltua astiat.

Valikoimasta löytyy myös maustettuja oliiviöljyjä marinointiin sekä salaatinkastikkeeksi. Sitruunaöljyllä maustat mm. kalan ja oliiviöljybalsamico seoksella saat makua salaattiin. Tämän tuotteen maku tulee suoraan luonnosta, se täytyy maistaa, jotta ymmärtää miksi Physis of Creten oliiviöljy on markkinoiden parasta.

Ammattitaidolla ja perinteellä saatu oliiviöljy soveltuu myös paistamiseen eikä oliiviöljyn maku muutu kuumentaessa. Korkea laatu ja puhtaus takaavat tämän.

Vierailemme säännöllisesti yhteistyöyrityksien tiloilla varmistaen laadun ja tekemässä uudistuksia.

Valikoimastamme löydät kolmea erilaatuista oliiviöljyä happopitoisuuden mukaan luokiteltu. Premium GOLD 0.2 oliiviöljyllä viimeistelet ruuan ja lisäät salaattiin. Premium laadulla voit korvata myös voin ja muut levitteet käyttäen sitä leivällä. Premium SILVER 0.3 oliiviöljy sopii loistavasti ruuanlaittoon ja se kestää lämmitystä erinomaisesti. Premium SILVER 0.3 oliiviöljy soveltuu myös salaattiin loistavasti. Classic 0.3 oliiviöljy soveltuu loistavasti keittiöön, jossa oliiviöljyä käytetään paljon. Classic 0.3 vastaa SILVER 0.3, ainoa ero on pakkaus.

Pakkauskoot:

Premium GOLD 0.2 saatavissa 100ml - 5 litraan. Pakkausmateriaali: Lasi tai metallikanisteri

Premium SILVER 0.3 saatavissa 250ml - 5 litraan. Pakkausmateriaali: Metallikanisteri

Classic 0.3 saatavissa 500ml - 5 litraan. Pakkausmateriaali: Metallikanisteri

Maustetut oliiviöljyt

Useissa marketeissä myytävissä maustetuissa oliiviöljyissä maku on lisätty käyttäen keinotekoisia aromeja ja väriaineita. Asmarianakis perheen maustetuissa oliiviöljyissä ei käytetä mitään keinotekoisia aromeja. Maku on peräisin nimeä antavasta raaka-aineesta. Chilioliiviöljy sisältää vain Premium SILVER 0.3 oliiviöljyä ja paahdettua chiliä tai valkosipulioliiviöljyssä paahdettua valkosipulia. Oliiviöljybalsamicossa Premium SILVER 0.3 oliiviöljyä ja balsamicoa Modennasta.

Upeita makuvaihtoehtoja: Basilika, Valkosipuli, Rosmariini, Chili, Salaatille sisältäen maukkaita villiyrttejä Kreetalta, Sitruuna jossa aitoa sitruunamehua ja Modenalaista balsamicoa.

Oliivipuusta on moneksi: Oliiviöljyä, oliiveja, oliivitapanadea, saippuaa ja puisia keittiötarvikkeita. Nämä kaikki ovat 100 % natural ilman lisäaineita, jopa saippua. Oliivikosmetiikasta tulossa lisää myöhemmin.

Kysy lisää tai tilaa

Kysy ihmeessä lisää oliiviöljystämme, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Oliivit suoraan tilalta

Valikoimastamme löydät Asmarianakis perheen tilalta tulevia oliiveja. Oliivit tulevat suoraan Kritsan kylästä Karkkilaan, jossa oliivit pakataan käyttäen kotimaisia pakkausmateriaaleja. Lyhyesti - laadukkaat oliivit Suomessa pakattuna, ensinmäisenä Suomessa.

Valikoimasta löydät vihreitä oliiveja ja Kalamata oliiveja. Oliivit eivät sisällä lisäaineita eikä ne ole säilöttynä suola - tai etikkaveteen. Näin maksat vain oliiveista etkä vedestä.

Makuina, vihreä oliivi - Naturel, vihreä oliivi - Villivuorioregano, vihreä oliivi- Chili, vihreä oliivi - Valkosipuli, kalamata oliivi - Naturel ja vihreä&Kalamata oliivi mix - Chili

Miksi oliivimme sisältävät kiven? Oliivien kuori pitää aromit sisällään. Kun kivi poistetaan, aromit liukenevat veteen. Haluamme tarjota aitoja makuja Kreikasta ja siksi päätimme pitää kivet oliiveissa, vaikka tämä voi olla hieman epäkäytännöllinen. Oliiviviljelijän mukaan vain coctaileissa käytetään kivettömiä oliiveja. Kivettömiä Kalamos oliiveja emme valitettavasti voi toimittaa sillä laatu kärsii liikaa. Kalamos oliivi on kypsyessään niin hauras, että kiven poiston jälkeen oliivi on soseena. Jos haluamme kivettömän kalamos oliivin, se pitäisi poimia raakana, jolloin maku ei ole hyvä ja se pitäisi kypsyttää muulla menetelmällä, kemiallisesti.

Kuinka oliivimme valmistetaan? Oliivit poimitaan käsin, jotta niiden kuori pysyy ehjänä. Tämän jälkeen oliivit laitetaan fermentointi -eli käymisastiaan, jossa oliivit ovat 2-3 kk kunnes ne ovat kypsiä. Käymisen jälkeen oliivit maustetaan paitsi natural oliivit. Sitten oliivit pakataan vacuumiin, jossa ne odottavat syöjäänsä. Oliiveja ei säilötä vuosiksi suola -tai etikkaveteen. Oliivien suolapitoisuus on alle 1%, suola vain oliivin luonnollinen suola. Oliivissa maistuu hieman suolaisuus, mutta tämä on maitohappoa joka on peräisin käymisestä.

Vakuumin ansiosta oliivit säilyvät valmistuspäivästä 20-24 kuukautta ja avattuna pakkaus säilyy jääkaapissa noin 7 vuorokautta.

Kuluttajapakkauksiamme, jotka on pakattu Suomessa.

Tyylikäs pakkaus viimeistelee laadukkaan tuotteen.

500 g HoReCa pakkaus asiakkaamme toiveiden mukaisesti.