Liikelahjat

Persoonalliset liikelahjat asiakkaillesi

Antaessasi lahjaa haluat muistaa asiakastasi. Oli kyseessä sitten merkkipäivä tai juhlapyhä, antaessasi lahjan haluat kiittää ja osoittaa kunnioitusta yhteistyökumppaniasi kohtaan. Toiveena on antaa lahja, joka tukee yrityksesi omaa brändiä. Lahjan kannattaa olla myös kestävä ja pitkään asiakkaan käytössä, jotta yrityksesi palaa asiakkaan mieleen useasti. Haluat antaa laatua, ja tässä me voimme auttaa sinua.

Ruoka on meille kaikille tärkeää. Teemme, nautimme ja puhumme siitä päivittäin. Ruualla on siis keskeinen asema ihmisen elämässä. Jos yrityksesi haluaa olla osana asiakkaan jokapäiväisessä elämässä, kannattaa valita ruokalahja.

Monet suomalaiset matkustavat kesällä Kreikkaan. Kreikkaan yhdistämme lämmön, hyvän ruuan ja mukavat ihmiset. Antamalla asiakkaallesi laadukkaista Kreikkalaisia tuotteita lahjaksi, he muistavat yritysesi ja liittävät lahjan positiivisiin muistoihin. Jos asiakas ei ole käynyt Kreikassa, on hän mitä todennäköisemmin käynyt muualla Välimeren alueella, jossa samat muistot ja kokemukset palautuvat mieliin. Välimeren Makujen ruokalahja on tällöin paras ja mieleenpainuvin vaihtoehto.

Palvelumme

Palvelumme on aina asiakaslähtöistä. Lahjan suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yritysasiakas kertoo meille lahjan hinnan, me teemme siihen sopivan tuotesisällön. Jos yritysasiakas kertoo haluavansa antaa esimerkiksi mausteita lahjaksi, me teemme siihen ehdotelman. Vaihtoehtoisesti yritysasiakas voi kertoa omasta asiakkaastaan ja tämän pohjalta me teemme ehdotelman. Tämän jälkeen lähetämme "koelahjan", joka sopii tilaajan asettamaan hintaan. Tilaajayritys voi siten varmistua että lahja on juuri se mitä haluaa. Tarvittaessa voimme vielä yhdessä räätälöidä lahjan sisältöä. Lahjat kootaan tuotteistamme ja paketoimme ne asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitamme lahjat asiakaan haluamaan paikkaan oli se asiakkaan toimisto tai vaikka suoraan lahjan saajalle. Ilman välikäsiä, jolloin kustannuksista suurin osa menee itse lahjaan.

Kysy lisää liikelahjasta ja suunnitellaan yhdessä lahja, joka miellyttää meitä, teitä ja asiakastanne.

Liikelahjapalvelumme on ympärivuotista.

Asiakkaamme toivoi kolme erillaista tuotelahjaa. Kaksi suurempaa lahjaa sisälsi vielä oliivipuusta tehdyn leikkuulaudan, johon laserilla kaiversimme yrityksen logon. Näin paketit sisältivät kaiken, mitä oliivipuusta saa (oliiviöljy, oliivit sekä puun hyötykäyttö mm. leikkuulaudaksi).

Seuratoiminta

Meille lasten – ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on lähellä sydäntä. Harrastus lapselle ja nuorelle auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja, vahvistaa persoonallisuutta ja auttaa keskittymään mm. koulussa paremmin. Monille lapsille ja nuorille harrastukseen osallistumisen esteenä on kuitenkin seuramaksut, jotka ovat toiminnan edellytys. Haluamme auttaa seuroja madaltamaan kausimaksuja.

Teemme seuroille erilaisia tuotekasseja heidän toiveiden mukaan, joita nuoret voivat myydä lähipiirille. Tuotteesta seuralle jää noin. 33% . Seurojen kanssa usein olemme sopineet, että lapsi tai nuori saa tästä 33 %:sta pienen osan. Tällöin lapsi oppii myös samalla, että tekemällä työtä saa rahaa. Teemme tämän itse 0 % katteella ja vastaamme veroista ja kuljetusmaksuista. Harrastustoiminnan tukeminen on lähellä sydäntämme.

Teemme tuotekassit joko seuran toiveiden mukaan tai me annamme ehdotelman, usein tuotekassin hinta on ollut 10-20 €. Toimitamme joko tietyn määrän tuotekasseja seuralle ja he myyvät nämä, joko omassa myymälässä, tapahtumissa tai antavat nuorille tehtäväksi myydä ne. Toinen vaihtoehto on, että nuoret keräävät ennakkotilaukset erillisellä lomakkeella ja toimittavat lomakkeet ne meille. Tämän jälkeen kasaamme tuotteet ja toimitamme ne seuralle. Seura jakaa tuotteet omassa tapahtumassa tai nuoret jakavat ne omille asiakkaille.

Tehdään yhdessä työtä lasten ja nuorten harrastoiminnan parantamiseksi.