Kreikkalainen hunaja – luonnollista makeutusta

Välimeren maissa niin ruoanlaitossa kuin kuumien juomien makeuttamisessakin käytetään tavallisesti hunajaa. Kreikkalaisen Melissokomiki Dodecanesoun hunajat valmistetaan perinteisin menetelmin ja ne ovat 100 % luonnontuotteita, ilman lisäaineita.

Kreikkalainen hunaja poikkeaa suuresti laadukkaasta kotimaisesta hunajasta. Siinä missä Suomen lyhyt kesä saa mehiläiset keräämään hunajan nopeasti ja suuri määrä erilaisia kukkia antaa kotimaiselle hunajalle ominaisen maun. Se on makeampaa eikä makueroja ole havaittavissa. Kreikassa mehiläiset keräävät pitkän kevään ja kesän aikana hunajaa tietyiltä kasvialueilta mikä tekee hunajasta juoksevampaa eikä se ole niin makeaa. Hunajassa maistuu ympäristö mistä mehiläiset keräävät hunajan. Ero on myös havaittavissa väristä.


Hunajaa Kreikasta – kätevästi Suomesta

Veljekset Hirva Oy maahantuo Suomeen kreikkalaista hunajaa, joka on osa terveellistä ja herkullista Välimeren ruokavaliota. Lyhyen tuotantoketjun ansiosta hunajassa maistuvat raikkaan makeat luonnon omat maut. Saatavana kauttamme ovat myös erilaiset hunajatuotteet, kuten hunajavoide ihon hyvinvointiin ja hunajakeksit.

Meiltä palkituinta Kreikkalaista hunajaa Rodokselta. Kyseisellä hunajalla on 10 kansainvälistä palkintoa ja tämän miksi hunaja on palkittu useasti, huomaa sen mausta. Kyseessä on Melissokomiki Dodecanesoun ylpeys, Kreikkalainen timjamihunaja, joka tulee Rodoksen lähellä olevasta pienestä saaresta, joka tuottaa vain tätä harvinaista herkkua.

Hunajapatukat

Hunajapatukat ovat 100% sokerittomia, lisäaineettomia, gluteenittomia ja vegetaarisia. Paahdettua seesamin siemeniä jotka on makeutettu mm. hunajalla ja marjoilla. Täydellinen välipala joka pitää nälän loitolla terveellisesti. Terveellinen snäkki valkoisen sokerin rinnalle. Tuotteissa on korkea proteiinipitoisuus.

Kysy lisää tai tilaa

Kysy ihmeessä lisää hunajatuotteistamme, vastaamme mielellämme kysymyksiinne.